Routebeschrijving

Locatie

Samenkomsten worden gehouden aan de Oranjelaan 2, 2411 VZ Bodegraven. Het kerkgebouw ligt in het centrum van Bodegraven en is gemakkelijk met de fiets, de auto of het openbaar vervoer te bereiken.

Locatie in Google Maps openen

Fiets

Een fietsenrek bevindt zich links van de ingang. U wordt vriendelijk verzocht de brandgang rond het gebouw en het trottoir vrij te houden.

Diefstal komt ook in Bodegraven voor! Laat geen waardevolle spullen in fietstassen achter en zet uw fiets goed vast.

Auto

In de omgeving kan gratis worden geparkeerd. Let op dat in het centrum een maximumparkeerduur van twee uur geldt op maandag tot en met zaterdag 8.00-18.00 uur. Hieronder vallen ook de Nieuwe Markt, het (winkelcentrum) Raadhuisplein en de Markstraat. De parkeergarage van het winkelcentrum sluit daarnaast 21.30 uur (17.30 uur op zondag). Op zondagmorgen kan het druk zijn rondom de Dorpskerk; meestal is in de omgeving van de Eendrachtsweg volop parkeergelegenheid.

Trein

Bodegraven ligt aan de spoorverbinding Utrecht-Leiden en is vanuit beide richtingen ieder half uur (op zondag) te bereiken. De loopafstand van station Bodegraven naar Christengemeente Bodegraven De Bron bedraagt ongeveer 10 minuten.

In de zomerperiode kan de ophaalbrug in de Brugstraat voor vertraging zorgen.

Bus

Vanuit Gouda vertrekt ieder half uur (ook op zondag) een bus naar Bodegraven. De eindhalte is station Bodegraven (zie bij trein).