Locatie

Samenkomsten worden gehouden in de Speel- en Werkhoeve (Leeuwerik 1, 2411KR Bodegraven). De basisschool ligt in de woonwijk Broekvelden en is gemakkelijk met de auto of het openbaar vervoer te bereiken.

Op zondag is de ingang aan de Leeuwerik open vanaf circa 9:30 uur. Nadat de dienst is begonnen, wordt deze ingang afgesloten. Als u later komt, kunt u omlopen naar de ingang aan het voetpad dat aan de rechterzijde tussen de Speel- en Werkhoeve en de basisschool "'t Vogelnest" loopt. Vanaf die ingang heeft u zicht op de zaal waarin de samenkomst wordt gehouden.

Route

Auto

Vanuit Leiden, Alphen aan den Rijn (N11)

Neem op de N11 de afrit Bodegraven (dit is de laatste afrit, na het Texaco-tankstation). Houd onderaan de afrit links en ga vervolgens links op de rotonde door de binnenste baan te volgen naar de Goudseweg. Ga bij het eerste verkeerslicht rechtdoor (Goudseweg) en sla bij het volgende verkeerslicht rechtsaf (Cortenhoeve). Sla direct hierna opnieuw rechtsaf naar de Lijster en daarna links (Merel). Aan het einde van deze straat buigt de weg naar rechts (Leeuwerik). De Speel- en Werkhoeve bevindt zich aan de linkerzijde van de straat.

Vanuit Den Haag, Gouda (A12)

Neem op de A12 afrit 12 (Reeuwijk) en ga aan het einde van de afrit rechtsaf. Sla bij de eerste kruising rechtsaf (N459) over de A12 en ga bij de rotonde rechtsaf. Neem op de volgende rotonde de binnenste of de middelste baan, rechtdoor naar Bodegraven. Volg de weg tot de rotonde en ga opnieuw rechtdoor door de buitenste baan te volgen naar de Goudseweg. Ga bij het eerste verkeerslicht rechtdoor (Goudseweg) en sla bij het volgende verkeerslicht rechtsaf (Cortenhoeve). Sla direct hierna opnieuw rechtsaf naar de Lijster en daarna links (Merel). Aan het einde van deze straat buigt de weg naar rechts (Leeuwerik). De Speel- en Werkhoeve bevindt zich aan de linkerzijde van de straat.

Vanuit Utrecht, Woerden (A12)

Neem op de A12 afrit 12a (Bodegraven) en houd rechts (N11, Bodegraven). Neem de eerste afrit op de N11 (Bodegraven) en ga aan het einde van de afrit op de rotonde rechtsaf door de buitenste baan te volgen naar de Goudseweg. Ga bij het eerste verkeerslicht rechtdoor (Goudseweg) en sla bij het volgende verkeerslicht rechtsaf (Cortenhoeve). Sla direct hierna opnieuw rechtsaf naar de Lijster en daarna links (Merel). Aan het einde van deze straat buigt de weg naar rechts (Leeuwerik). De Speel- en Werkhoeve bevindt zich aan de linkerzijde van de straat.

Parkeren

Zowel aan de Leeuwerik en omliggende straten is volop (gratis) parkeergelegenheid. Ook aan de achterzijde van de Speel- en Werkhoeve kan worden geparkeerd bij winkelcentrum Vromade.

Openbaar vervoer

Trein

Bodegraven ligt aan de spoorverbinding Utrecht-Leiden en is vanuit beide richtingen ieder half uur te bereiken. De loopafstand van station Bodegraven naar de Speel- en Werkhoeve bedraagt ongeveer 10 minuten.

Vertrek vanaf perron 1 in oostelijke richting (richting Utrecht) over de Spoorlaan. Ga bij de eerste spoorwegovergang het spoor over (rechtsaf) naar de Goudseweg. Steek direct na de spoorwegovergang bij de voetgangersoversteek de Goudseweg over en neem het voet- en fietspad dat voor de huizen langsloopt (Emmakade). Steek de eerste kruisende weg over en ga direct hierna links op de Cortenhoeve. Sla de eerste straat rechtsaf naar de Lijster en daarna links (Merel). Aan het einde van deze straat buigt de weg naar rechts (Leeuwerik). De Speel- en Werkhoeve bevindt zich aan de linkerzijde van de straat.

Bus

Per bus is Bodegraven vanuit Gouda te bereiken. De eindhalte is station Bodegraven (zie boven), maar de voorlaatste halte (Henegouwerhof) is op kortere loopafstand van de Speel- en Werkhoeve. Steek vanaf deze halte de Cortenhoeve over en loop de Lijster in. Ga de eerste straat naar links (Merel). Aan het einde van deze straat buigt de weg naar rechts (Leeuwerik). De Speel- en Werkhoeve bevindt zich aan de linkerzijde van de straat.